Artikelen over: Compliance Center

Gebruikersvoorwaarden

Account aanmaken: Om gebruik te maken van gloria.care en aanvragen te plaatsen, moeten gebruikers een account aanmaken of werken vanuit een anoniem account. Gebruikers zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van accurate en volledige informatie bij het aanmaken van hun account. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het beschermen van hun accountgegevens, inclusief wachtwoord, en zijn aansprakelijk voor alle activiteiten die plaatsvinden onder hun account.

Aanbieden en reserveren van zorg: Gebruikers van gloria.care kunnen zorg aanbieden en reserveren. De aanbieders zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van nauwkeurige en volledige informatie over de aangeboden zorg, inclusief de beschikbaarheid, prijzen en voorwaarden. Reserverende gebruikers zijn verantwoordelijk voor het controleren van de beschikbaarheid, prijzen en voorwaarden voordat ze reserveren. Gloria.care is niet verantwoordelijk voor eventuele geschillen tussen aanbieders en reserverende gebruikers.

Betalingen: Betalingen voor reserveringen worden niet verwerkt via gloria.care. gloria.care is niet verantwoordelijk voor enige geschillen die kunnen ontstaan tussen de betrokken partijen in verband met de betalingen.

Annuleringen: Aanbieders en reserverende gebruikers kunnen reserveringen annuleren. De annuleringsvoorwaarden moeten duidelijk worden vermeld in de aanbieding en tijdens het reserveringsproces. gloria.care is niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen die kunnen worden geleden als gevolg van annuleringen.

Gebruikersgedrag: gloria.care verwacht dat gebruikers zich op een respectvolle en professionele manier gedragen ten opzichte van andere gebruikers en gloria.care. Gebruikers mogen geen inhoud plaatsen die illegaal, frauduleus, lasterlijk, obsceen of anderszins aanstootgevend is. Gloria.care heeft het recht om accounts te blokkeren of te verwijderen van gebruikers die zich niet houden aan deze gedragsregels.

Aansprakelijkheid: gloria.care is niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen die kunnen worden geleden als gevolg van het gebruik van gloria.care. Gloria.care is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, waaronder maar niet beperkt tot indirecte, incidentele, gevolg- of bijzondere schade, die voortvloeit uit het gebruik van gloria.care. Gloria.care is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het zorgaanbod van de voorzieningen.

Bijgewerkt op: 25/03/2024